Lunch

Serveras 10.30 - 14.30 helgfria vardagar Ink: sallad, dryck, kaffe, bröd

måndag 25 november

Souzoukakia med grönsaksris,tomatsås samt smulad feta
100 kr
Olivöverbakad torskfile med rostade rödbetor,bönor,lök,örtsås och kokt potatisGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Panco panerad kycklingfile med myntayoghyrt,timjansås och klyftpotatis
100 kr
Spaghetti med fläskfile,pesto,zuccini,soltorkade tomater samt färsk riven parmesan
100 kr

tisdag 26 november

Wallenbergare med gräddsås,potatismos och lingonsyltLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Ångad kummelfile med ägg och persiljasås,kokt potatis och syltad lökGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Haloumifylld kyckling med grönsaksris,och tomatsåsGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
100 kr
Raggmunk med sidfläsk och lingonsyltLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Stektfläsk med löksås och kokt potatisGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr

onsdag 27 november

Fläsknoisette med kulpotatis,brysselkål och skogsvampsåsLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Stekt abborre med räksås,potatistomb samt sockerärtorLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Kycklinggryta med paprika,tomat,lök,jasminris,creme fraiche och tortilla chipsGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
100 kr
Gemista.Fyllda paprikor med köttfärs,klyftpotatis,tomatsås och fårost dippGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
100 kr

torsdag 28 november

Panerad schnitzel med purjolök,bacon,timjan och krossade tomaterLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Pocherad sejfile med citronsås,blomkålspure ,och smörslungande morötterGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
100 kr
Kyckling gyros med friterad potatis,tomatsås,rödkålsallad,tzatziki och pita bröd
100 kr
Kokinisto på högrev,med tomat,paprika,morötter,jasminris och smulad fetaGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
100 kr

fredag 29 november

Sjömansbiff,med morötter,skivadepotatis,lök och pressgurkaGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Fisk och skaldjursgryta med aioli,vitlöksbröd,kummel,alaska,regnbågsfile, musslor och handskalade räkorLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Kyckling med paprikasås,ristimbal samt soltorkade tomaterGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Kleftiko på fläskkarre,paprika,lök,vitvin,vitlök serveras med klyftpotatis och tzatzikiGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
100 kr

GÄLLER ALLA VARDAGAR

Vegetarisk mousaka med tomatsås,tzatziki och liten salladGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
100 kr
SALLADER
Grekisk (tomat, gurka, paprika, feta, oliver)
Haloumi (Haloumi, päron, valnötter, honung, sallad)
Patzaria (rödbetor, chevre, fikon, sallad)
100 kr
HÄLSOTALLRIK
Kyckling med quinoa, sallad, honungsmelon, apelsin,
pumpafrön, tzatziki
100 kr
TIPS
Mousaka med tzatziki & tomatsås
115 kr
Fläskfile black & white med friterad potatis
119 kr
Texas burgare med cheddar,bacon,coleslaw & pommes
129 kr
Ink: sallad, dryck, kaffe, bröd
Dela sidan
Ladda ner PDF