Lunch

Serveras 10.30 - 14.30 helgfria vardagar Ink: sallad, dryck, kaffe, bröd

onsdag 12 december

Grillbiff med råstektpotatis,vitlökssmör och rödvinsåsGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
100 kr
Parmesan panerad kungsflundra med potatispure och skagenröraGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
100 kr
Natcho marinerade kycklinglår filleer med ris och kall mango chutneysås,rostad majsLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Pasta med strimlad fläskfile,grönpepparsås,soltorkade tomater,broccoli och parmesan
100 kr

torsdag 13 december

Viltfärsbiff med potatisstomp,svampsås och lingon med äpplen och lökLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Stekt gösfile med koktpotatis,burreblancsås och saltgurkaLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Kycklingfile på spett med friteradpotatis,grönpaprika,rödkål ochpitabröd,kopanisti
100 kr
Isterband med persiljestuvad potatis och vitlöksmarinerade rödbetorGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten. Laktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr

fredag 14 december

Schnitzel fylld med chorizo och cheddarost,ungsstektpotatis och rödvinssky
100 kr
Fisk och skaldjursgryta med aioli och vitlöksbrödLaktosfri. Produkter med en laktoshalt som inte överstiger 1 gram/100 gram konsumtionsfärdig vara.
100 kr
Indisk kycklinggryta-tikka masala med raita[yoghurtdressing med mynta och gurka]Glutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
100 kr
Gemista-ris och köttfärsfyllda paprikor med tzatziki och grekisk salladGlutenfritt. Produkter som inte innehåller prolaminer från vete eller någon Triticumart (såsom spelt, kamut) eller durumvete, råg, korn, havre eller dess hybrider och/eller produkter som baseras på spannmål som reducerats i fråga om gluten.
100 kr

GÄLLER ALLA VARDAGAR

VEGETARISK
Falafel med tabbouleh sallad och tzatziki
100 kr
SALLADER
Grekisk (tomat, gurka, paprika, feta, oliver)
Haloumi (Haloumi, päron, valnötter, honung, sallad)
Patzaria (rödbetor, chevre, fikon, sallad)
100 kr
HÄLSOTALLRIK
Kyckling med quinoa, sallad, honungsmelon, apelsin,
pumpafrön, tzatziki
100 kr
TIPS
Mousaka med tzatziki & tomatsås
115 kr
Fläskfile black & white med friterad potatis
119 kr
Texas burgare med cheddar,bacon,coleslaw & pommes
129 kr
Ink: sallad, dryck, kaffe, bröd