Lunch

Serveras 10.30 - 14.30 helgfria vardagar

Gäller hela veckan

Måndag

Kouzinas Schnitzel fylld med kapris,soltorkade tomater,salvia och fetaost m ört och vitlöksfriterad potatis samt portvinsås.(L)
Curry bakad uerfile m grönsaksris och citronsås.(G.L)
Kotopoulo m briami & tomatsås samt tzatziki.(kyckling m rostade rotfrukter,grönsaker)(G.L)
Färskpasta med biff,gorgonzola,grädde,tomat,spenat,paprika samt örter.

Tisdag

Wallenbergare m potatismos,gräddsås och lingonsylt.(L)
Citronbakad lax serveras med dillrostade grönsaker samt pepparrotsdip.(G.L)
Ungersk biff gulasch med gräddfil
Raggmunk m stektfläsk och lingonsylt samt inlagda äpplen.(L)
Stekt fläsk med koktpotatis och löksås.(G.L)


Onsdag

Fläskkarré Provance med potatisgratäng och timjansås.(G.L)
Lätt panerad torskrygg m grönsaksbulgur, vitvinsås samt soltorkade tomater.(L)
Kycklingwok m ris (kyckling,bambuskott,oystersås,chili,lök,soja ,paprika,ananas,vitkål)(G.L)
Oxbringa med färskpotatis och pepparotsås.(G.L).

Torsdag

Grekiska lammfärsjärpar m spenatris,tomat & paprikasås samt tzatziki.
Stekt kungsflundra m färskpotatis och chablisås.(L)
Kåldolmar med potatismos,gräddsås samt rårörda lingon.(G.L)
Färsk pasta m bacon,kyckling,grädda,spenat,lök,vitt vin samt parmesan.(L)

Fredag

Pljeskavisa m rösti och aivar,gräddfil,rödlök.
Fisk och skaldjursgryta m aioli samt vitlöksbröd.(L)
Kryddig korv stroganoff m ris.(chorizo,lamkorv,falukorv)(G.L)
Färskpasta m scampi,tomatsås och smulad feta(L)

Vegetarisk grönsaksbulgur med haluomi,Oliver,dolmar samt örtdressing.


SALLADER
Grekisk: tomater, gurka, paprika, rödlök, fetaost, kalamata oliver, kapris.
Haloumi: Haloumi, päron, valnötter, honung
Patzaria: rödbetor, chévre, fikon.

TIPS
Mousaka med tzatziki & tomatsås 115kr.
Fläskfile black & white med friterad potatis 119kr.
Texas burgare med cheddar,bacon,coleslaw & pommes 129kr.

Vid allergier rådfråga personalen tack.
95 kr
I dagens lunch ingår sallad, måltidsdryck och kaffe