Lunch

Serveras 10.30 - 14.30 helgfria vardagar

Gäller hela veckan

Grillad biff m örtpotatis och rödvinsås
samt café de Paris smör.(G)
Ducheese överbakad torskrygg på spenatbädd och hummersås.(G.L)
Viltfärsbiff m tärnad potatis samt kantarellsås.
Färsk pasta m kyckling,mozzarella,coktailtomater,färsk basilika,rosepeppar.(L)

Tisdag.

Wallenbergare m potatismos,gräddsås och lingonsylt.(L)
Stekt spättafilé m färskpotatis och skagenkräm.
Lime & chili marinerade kycklinglår med jasminris samt
tandoorikryddad yoghurt.(G.)
Raggmunk m stektfläsk och lingonsylt samt inlagda äpplen.(L)
Stekt fläsk m kokt potatis och löksås.(L.G)

Onsdag

Schnitzel med ugnsbakad potatis samt kaprisky toppad ned rökt paprika.(L)
Ugnsbakad sej "puttanesca" med ris (sås på tomat,kapris,oliver och örter(G.L)
Kyckling quesadilla med guacamole,gräddfil,bönsalsa samt nachos.
Rigatoni med prosciutto, tomat,grädde,purjolök,Roquefort ost och ruccola.

Torsdag.

Lammfärsbiff m saffrans bulgur och sås på tomater och spiskummin(G.L)
Citronmarinerad uerfile med kräft arancini och stuvad spenat samt rökt sidfläsk.(G.L)
Kyckling schnitzel med grönsaksris skysås samt bearnaise.(L)
Kouzinas mustiga höst-soppa samt pannkakor med sylt & grädde.
(Biff,tomat,paprika,lök,selleri och örter)

Fredag.

Pljeskavisa m rösti och aivar,gräddfil,rödlök.
Fisk och skaldjursgryta m aioli samt vitlöksbröd(L)
Papoutsaki med klyftpotatis samt tomatsås & tzatziki.(köttfärs gratinerad aubergine)
Krämig resoni med salssicia i chipotlesås.(G.L)

Veg: ris & örtfylld paprika med grekisk sallad samt tzatziki.

SALLADER
Grekisk: tomater, gurka, paprika, rödlök, fetaost, kalamata oliver, kapris.
Haloumi: Haloumi, päron, valnötter, honung
Patzaria: rödbetor, chévre, fikon.

TIPS
Mousaka med tzatziki & tomatsås 115kr.
Fläskfile black & white med friterad potatis 119kr.
Texas burgare med cheddar,bacon,coleslaw & pommes 129kr.

Vid allergier rådfråga personalen tack.
95 kr
I dagens lunch ingår sallad, måltidsdryck och kaffe